Есен/Зима

Македонија

52
Ноќевање со појадок по соба
39
Ноќевање со појадок по лице

Есен/Зима

Хотели

26
Ноќевање со појадок по соба
27
Ноќевање по лице на база на избрана услуга

Есен/ Зима

Македонија

15
Ноќевање по лице на база на избрана услуга
24
Ноќевање со појадок по соба

Нашиот тим

контактирајте не

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 322 697
 • info@atlantic.com.mk
ДАЛИБОРКА ПРОШЕВА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 75 250 160
 • info@atlantic.com.mk
Драгана Белчева

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 250 170
 • info@atlantic.com.mk
СТЕФАНИЈА АРСОВА

веб администратор и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623
 • info@atlantic.com.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!