ЗИМА 2020

Бугарија

31
ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
35
ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
104
ноќевање за двајца со појадок и вечера во егзекутив суит
29
ноќевање по лице со појадок во студио

БУГАРИЈА

Банско

44
ноќевање по лице со појадок и вечера во еко твин соба
34
ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
43
ноќевање по лице со појадок и вечера
33
ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

БУГАРИЈА

Боровец

26
ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
31
ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Нашиот тим

контактирајте не

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 322 697
 • info@atlantic.com.mk
ЈАНА АНГЕЛЕСКА

туристички придружник и референт за продажба во Скопје

 • Бул. Св.Климент Охридски 45, 1000 Скопје
 • +389 (0)2 3120 333 / +389 76 270 160
 • atlantic-sk@atlantic.com.mk
ДАЛИБОРКА ПРОШЕВА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 75 250 160
 • info@atlantic.com.mk
СТЕФАНИЈА АРСОВА

веб администратор и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623
 • info@atlantic.com.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!