ПАТУВАЊА

11 ОКТОМВРИ

459

4 дена 3 ноќевања

Период : 07.10 - 10.10.2022
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА
149

5 дена 2 ноќевања

Период: 07.10.2022 - 11.10.2022
129

4 дена 3 ноќевања

Период: 08.10.2022 - 11.10.2022

ПАТУВАЊА

23 ОКТОМВРИ

154

4 дена 2 ноќевања

Период : 21.10.2022 - 24.10.2022
299

4 дена 3 ноќевања

Период: 23.10.2022 - 26.10.2022
139
Период: 07.09.2022 - 11.09.2022

ПАТУВАЊА

ПРАЗНИЧНИ ПАТУВАЊА

459

4 дена 3 ноќевања

Период : 07.10 - 10.10.2022
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА
199

6 дена 3 ноќевања

Период: 06.10.2022 - 11.10.2022
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА
399

4 дена 3 ноќевања

Период: 08.10.2022 - 11.10.2022

Нашиот тим

контактирајте не

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 322 697
 • info@atlantic.com.mk
ДАЛИБОРКА ПРОШЕВА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 75 250 160
 • info@atlantic.com.mk
ЈАНА АНГЕЛЕСКА

туристички придружник и референт за продажба во Скопје

 • ул. Ѓуро Ѓаковиќ 18 , 1000 Скопје
 • +389 (0)2 3120 333 / +389 75 250 170
 • atlantic-sk@atlantic.com.mk
СТЕФАНИЈА АРСОВА

веб администратор и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623
 • info@atlantic.com.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!