119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект
- 10% попуст за уплата до 15.03.2019
439

по лице со појадок и превоз

за 7 ноќевања со појадок и превоз
- 5% попуст за уплата до 15.03.2019
119

по лице со превоз

за 7 ноќевања
попуст за уплата до 31.01.2019
269
9 ноќевања лето на Кефалонија
Прикажани 1-4 of 4 резултати . Грција ОстровиРесетирај