ЛЕТО 2024

ПРВ КРАК - КАСАНДРА

99

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на 200 метри од плажа
59

по лице со превоз

50 метри од плажа
99

по лице со превоз

на сама плажа - прв ред
специјални цени за термин 09.06;
99

по лице со превоз

на 200 метри од плажа
49

по лице со превоз

на 200 метри од плажа
специјални цени за термин 09.06
69
на 100 метри од плажа
специјални цени за термин 09.06

ЛЕТО 2024

ВТОР КРАК - СИТОНИЈА

69

по лице со превоз

на плажа / прв ред
специјална цена за термин 09.06
89

по лице со превоз

на 250 метри од плажа
специјални цени за термин 09.06
89

по лице со превоз

на 30 метри од плажа
специјални цени за термин 09.06
99

по лице со превоз

на 200 метри од плажа

ЛЕТО 2024

ТРЕТ КРАК - АТОС

249
на 20 метри од плажа
специјални цени за термини 07.06
109
за 7 ноќевања
20 метри од плажа специјални цени за термин 07.06
59

по лице со превоз

на 50 метри од плажа
специјални цени за термин 07.06
109

по лице со превоз

на сама плажа
специјални цени за термин 07.06;
69

по лице со превоз

на 30 метри од плажа
специјални цени за термин 07.06
129
за 7 ноќевања
80 метри од плажа
специјални цени за термини 07.06; 14.06;

Нашиот тим

контактирајте не

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 322 697
 • info@atlantic.com.mk
ДАЛИБОРКА ПРОШЕВА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 75 250 160
 • info@atlantic.com.mk
ЈАНА АНГЕЛЕСКА

туристички придружник и референт за продажба во Скопје

 • ул. Ѓуро Ѓаковиќ 18 , 1000 Скопје
 • +389 (0)2 3120 333 / +389 75 250 170
 • atlantic-sk@atlantic.com.mk
БОРЧЕВА ЕЛЕНА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 76 251 150
 • info@atlantic.com.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!