39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
7% попуст за уплата до 16.03.2020
200 метри од плажа
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања
200 метри од плажа
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
5% попуст за уплати до 16.03.2020
50 метри од плажа
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
на плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
5% попуст за уплата до 16.03.2020
на плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
10% попуст за уплата до 16.03.2020
на 5 минути од плажа
52

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
5% попуст за уплата до 16.03.2020
на плажа
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања
  на плажа - страничен поглед на море
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
250 метри од плажа
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
5% попуст за уплати до 16.03.2020
200 метри од море
49

по лице со превоз

за 7 ноќевања
на плажа
39
за 7 ноќевања по лице
на плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
50 метри од плажа
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
на плажа
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања
50 метри од плажа
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
на плажа
Прикажани 1-16 of 16 резултати . ХалкидикиРесетирај