39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
-5% попуст за уплата до 15.03.2019
89

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 7% попуст за уплата до 15.03.2019
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
на сама плажа
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на сама плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 5% попуст зауплата до 15.03.2019
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 10% попуст за уплата до 15.03.2019
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на сама плажа
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 5% попуст зауплата до 15.03.2019
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
250 метри од плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 5% попуст за уплата до 15.03.2019
39
за 7 ноќевања со превоз
на сама плажа
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 5% попуст за уплата до 15.03.2019
139

по лице со превоз на база полупансион

за 7 ноќевања по лице
на сама плажа
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
НА САМА ПЛАЖА
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 5% попуст за уплата до 15.03.2019
35

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 5% попуст за уплата до 15.03.2019
119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект
- 10% попуст за уплата до 15.03.2019
439

по лице со појадок и превоз

за 7 ноќевања со појадок и превоз
- 5% попуст за уплата до 15.03.2019
119

по лице со превоз

за 7 ноќевања
попуст за уплата до 31.01.2019
269
9 ноќевања лето на Кефалонија
Прикажани 1-20 of 20 резултати . ГрцијаРесетирај