Контакт

Нашиот тим

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 322 697
 • info@atlantic.com.mk
ДАЛИБОРКА ПРОШЕВА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 75 250 160
 • info@atlantic.com.mk
ЈАНА АНГЕЛЕСКА

туристички придружник и референт за продажба во Скопје

 • ул. Ѓуро Ѓаковиќ 18 , 1000 Скопје
 • +389 (0)2 3120 333 / +389 75 250 170
 • atlantic-sk@atlantic.com.mk
СТЕФАНИЈА АРСОВА

веб администратор и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623
 • info@atlantic.com.mk
ИМАТЕ ПРАШАЊЕ ?

претплатете се за да бидете во тек со сите новости и промоции

Штип

Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип

+389 32 397 623

info@atlantic.com.mk

Работно време:

Понеделник – Петок 08:30 – 18:00 часот

Скопје

Ул. Ѓуро Ѓаковиќ 18, 1000 Скопје

+389 (0)2 3120 333

atlantic-sk@atlantic.com.mk

Работно време:

Понеделник – Петок 09:00 – 17:00 часот