ЛЕТО 2019

Халкидики

42

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
250 метри од плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
на 10 минути од плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
на сама плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
50 метри од плажа

Лето 2019

Ситонија

42

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
250 метри од плажа
39

по лице со превоз

за 7 ноќевања
на 10 минути од плажа
39
за 7 ноќевања по лице
на сама плажа
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања
НА САМА ПЛАЖА

Лето 2019

Острови

389

по лице со појадок и превоз

за 7 ноќевања со појадок и превоз
на база 7 BB со вклучен превоз
119

по лице со превоз

за 9 ноќевања со вклучен траект
на 5 минути од плажа

Нашиот тим

контактирајте не

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 322 697
 • info@atlantic.com.mk
ЈАНА АНГЕЛЕСКА

туристички придружник и референт за продажба во Скопје

 • Бул. Св.Климент Охридски 45, 1000 Скопје
 • +389 (0)2 3120 333 / +389 76 270 160
 • atlantic-sk@atlantic.com.mk
ДАЛИБОРКА ПРОШЕВА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 75 250 160
 • info@atlantic.com.mk
СТЕФАНИЈА АРСОВА

веб администратор и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623
 • info@atlantic.com.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!