INTERHOTEL SANDANSKI 4*

од95

INTERHOTEL SANDANSKI 4*

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината. Тука се наоѓаат над 80 минерални извори со температура од 33°С до 83°С со ниска минерализација и успешно се користат за третмани на најразлични болести.

Интерхотел Сандански е најголемиот медицински центар за балнеологија и рехабилитација на Балканот и е сместен во самиот центар на градот на главната пешачка улица.

Цените се за 1 ноќевање за 2 лица во двокреветна соба студио/апартман или за 1 лице во еднокреветна соба

Ценовник 01.10 - 22.12.2022

Цените се по СОБА на ДЕН за услуга: ноќевање со појадок

SGL /еднокреветна соба/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

1adl

74 € 90 €

1adl +1chd /4-11,99/

74 €

90 €

 

DBL /двокреветна соба/

капацитет во соба недела-четврток петок и сабота

2adl

95 € 115 €

2adl+1chd /0-3,99/

95 €

115 €

2adl +1chd /4-11,99/

109 € 131 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

109 €

131 €

2adl +1chd /12-15,99/

126 € 153 €

2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/

126 €

153 €

 

SUP /супериор соба/

капацитет во соба недела-четврток

петок и сабота

2adl

114 € 138 €

2adl+1chd /0-3,99/

114 €

138 €

2adl +1chd /4-11,99/

114 € 138 €

2adl+2chd /0-3,99 и 4-11,99/

114 €

138 €

2adl +2chd /4-11,99/

114 € 138 €

2adl+1chd /12-15,99/

145 €

176 €

3adl

145 € 176 €

3adl+1chd /0-3,99/

145 €

176 €

3adl +1chd /4-11,99/

145 € 176 €

3adl+2chd /0-3,99 и 4-11,99/

145 €

176 €

 

STD /студио/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2adl

138 € 166 €

2adl+1chd /0-3,99/

138 €

166 €

2adl +1chd /4-11,99/

138 € 166 €

2adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

138 €

166 €

2adl +2chd /4-11,99/

138 € 166 €

2adl +1chd /12-15,99/

170 €

204 €

2adl +2chd /0-3,99 и 12-15,99/

170 € 204 €

3adl

170 €

204 €

3adl +1chd /4-11,99/

170 € 204 €

3adl +2chd /0-3,99 и 4-11,99/

170 €

204 €

 

APP /апартман/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

2 adl

155 € 188 €

2 adl+1chd (4-11,99)

155 €

188 €

2 adl+2chd (0-3,99/4-11,99)

155 € 188 €

2 adl+1chd (12-15,99)

186 €

226 €

2 adl+2chd (0-3,99 /12-15,99 )

186 € 226 €

3 adl

186 €

226 €

 

APP FAMILY/апартман фамилијарен/

капацитет во соба

недела-четврток

петок и сабота

3 adl

212 € 256 €

3 adl+1chd (4-11,99)

212 €

256 €

3 adl+2chd (0-3,99/4-11,99)

212 € 256 €

3 adl+1chd (12-15,99)

244 €

294 €

4 adl

244 €

294 €

Услови за сместување во собите

сместување

минимум максимум

Двокреветна соба (француско легло)

1 возрасен

2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г

Двокреветна соба (разделени легла)

1 возрасен 2 возрасни + 1 дете до 3.99г.

Супериор соба

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Студио

1 возрасен 3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Лукс

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.

Апартман Фемили

1 возрасен

3 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г.