Нова Година во СОЛУН

од160

Нова Година во СОЛУН

Departure Date

30 Dec - 30 Dec

Duration

3 дена 2 ноќевања

Views

2200

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 160 € / 9.920 ден

1 ден

30.12.2022 (ПЕТОК) ШТИП - СКОПЈЕ - СОЛУН

Поаѓање од Штип (пред Нова Пошта) / Скопје (Хотел ВИП) во 04:00 часот.Патувањето продолжува преку граничен премин Богородица. Пристигнување во Солун во пладневните часови.Слободно време за индивидуални активности и можност за шопинг или уживање во неодоливото вкусно кафе комбинирано прекрасниот морски поглед кое во секое годишно време не остава без здив. Во попладневните часови поаѓање кон хотелот и сместување.Ноќевање.
2 ден

31.12.2022 (САБОТА) СОЛУН – КОСМОС

Појадок. После појадокот заминување кон Космос.Можност за шопинг и индивидуални активности.Во договореното време заминување кон хотелот. Одмор и припреми за Дочек на Новогодишната ноќ.Во вечерните часови заминување кон центарот на Солун. ДОЧЕК НА НОВАТА 2023 ГОДИНА на плоштад . Во договореното време враќање во хотелот.Ноќевање.
3 ден

01.01.2023 (НЕДЕЛА) СОЛУН – СКОПЈЕ – ШТИП

Појадок. Напуштање на хотелот и слободно време за прошетка во Солун.Факултативно крстарење со брод по Термајскиот залив. Во договореното време заминување кон Македонија во попладневните часови. Пристигнување во Македонија во вечерните часови.

Повеќе

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Нова Година во СОЛУН 160 0 0 30 Dec ~ 30 Dec 3 дена 2 ноќевања

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is