Нова Година во Софија

од111

Нова Година во Софија

Departure Date

30 Dec - 01 Jan

Duration

3 дена 2 ноќевања

Views

2149

ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 111 € / 6.900 ден

1 ден

30.12.2022 ШТИП / СКОПЈЕ – СОФИЈА

Поаѓање од Штип/Скопје во договореното време. После граничните формалности упатување кон Софија. Пристигнување во Софија и панорамски разглед на градот: градскиот плоштад, Стоковната куќа Цум, Парламентот, Националниот и историски музеј, црквите Ротонда, Св. Софија, Св. Недела, Руската црква, Храмот Александар Невски со дванаесетте позлатени куполи, Дворецот на културата... Сместување во хотел. Ноќевање.
2 ден

31.12.2022 СОФИЈА

Појадок.Можност за посета на некои шопинг центри: Сердика ''The Mall'' или прошетка низ центарот на Софија и по улицата Витоша со голем избор на бутици, кафулиња.Враќање во хотел и подготовка за Дочек на НОВАТА 2023 ГОДИНА на некој од плоштадите во Софија. Ноќевање.
3 ден

01.01.2023 СОФИЈА – СКОПЈЕ / ШТИП

Појадок.Напуштање на хотелот и организирана посета за шопинг во најголемиот мол во Софија - PARADISE CENTER (со површина од 80,000 m2). Во попладневните часови заминување за Македонија. Пристигнување во Скопје/Штип во вечерните часови.

Повеќе

Tour Name Price Per Adult Price Per Child Available Seats Departure Date Duration
Нова Година во Софија 111 0 0 30 Dec ~ 01 Jan 3 дена 2 ноќевања

Booking Information

Name Price ( Adults/Children ) Persons ( Adults/Children ) Quantity Total

SUMMARY

Subtotal 0
Total 0

Customer Information

*
First Name is required.
*
Last Name is required.
*
Number Phone is required.
*
Address is required.
Thank You. Your booking have received and booking number is