07

Dec
2018

NIKOS VITA

Posted By : Trinity Media/ 0

(1/2) 2 лица

Студиото се наоѓа на приземје и има сопствен двор со маса и столици. Има една просторија со дупол кревет, кујна, фрижидер, решо, ТВ и клима. Располага со сопствено купатило и WC.