ПРАЗНИЧНИ ПАТУВАЊА

8 ми ДЕКЕМВРИ

459

5 дена , 4 ноќевања

Период: 07.12.2022 - 11.12.2022
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА
4 ДОПОЛНИТЕЛНИ МЕСТА
74

2 дена, 1 ноќевање

Период: 17.12.2022 - 18.12.2022
139

5 дена 2 ноќевања

Период : 07.12.2022 - 11.12.2022
СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

ПАТУВАЊА

НОВА ГОДИНА

290

4 дена 3 ноќевања

Период: 30.12.2022 - 02.01.2023
111

3 дена 2 ноќевања

Период: 30.12.2022 - 01.01.2023
160

3 дена 2 ноќевања

30.12.2022 - 01.01.2023

ЗИМА

ЗИМА 2023

42
Наем на апартман, од ноќ
120
Ноќевање со појадок и вечера
91
Ноќевање на база НВ по соба

Нашиот тим

контактирајте не

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 322 697
 • info@atlantic.com.mk
ДАЛИБОРКА ПРОШЕВА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 75 250 160
 • info@atlantic.com.mk
ЈАНА АНГЕЛЕСКА

туристички придружник и референт за продажба во Скопје

 • ул. Ѓуро Ѓаковиќ 18 , 1000 Скопје
 • +389 (0)2 3120 333 / +389 75 250 170
 • atlantic-sk@atlantic.com.mk
СТЕФАНИЈА АРСОВА

веб администратор и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623
 • info@atlantic.com.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!