ЛЕТО 2019

Халкидики

42

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
250 метри од плажа
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања по лице
НА САМА ПЛАЖА
59

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на сама плажа
42

по лице со превоз

за 7 ноќевања
- 5% попуст за уплата до 15.03.2019

Зима 2019

БАНСКО

23
ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба
30
ноќевање по лице на база полупансион
16
Ноќевање со појадок и вечера
36
ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба

Зима 2019

Хотелско сместување

45
Ноќевање со појадок и вечера
16
Ноќевање со појадок и вечера
32
ноќевање по лице со појадок и вечера во двокреветна соба
33
ноќевање по лице со појадок во двокреветна соба

Нашиот тим

контактирајте не

 • Ванчо Прке блок Д2 лок 1
 • +389 (0)32 397 623 / +389 75 322 697
 • info@atlantic.com.mk
ЈАНА АНГЕЛЕСКА

туристички придружник и референт за продажба во Скопје

 • Бул. Св.Климент Охридски 45, 1000 Скопје
 • +389 (0)2 3120 333 / +389 76 270 160
 • atlantic-sk@atlantic.com.mk
ДАЛИБОРКА ПРОШЕВА

туристички придружник и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623 / +389 75 250 160
 • info@atlantic.com.mk
СТЕФАНИЈА АРСОВА

веб администратор и референт за продажба во Штип

 • Ванчо Прке блок Д2 лок1, 2000 Штип
 • +389 32 397 623
 • info@atlantic.com.mk
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!