ПОЧИТУВАНИ,

ПОРАДИ НЕИЗВЕСНОСТА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ЛЕТНИТЕ АРАНЖМАНИ ЗА ЛЕТО 2020 СОПСТВЕН ЗАКУП НА ТУРИСТИЧКАТА АГЕНЦИЈА АТЛАНТИК , ВЕ ИНФОРМИРАМЕ ДЕКА ВО СОГЛАСНОСТ СО ЗАКОНСКАТА УРЕДБА БР.80/2020 ОБЈАВЕНА ВО СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РСМ , ГИ ОТКАЖУВАМЕ ЛЕТНИТЕ АРАНЖМАНИ ВО ЦЕЛОСТ ЗАКЛУЧНО СО 04.10.2020 ГОДИНА.
ВО СОГЛАСНОСТ СО УРЕДБАТА СО ЗАКОНСКА СИЛА ВО НАРЕДНИТЕ ДЕНОВИ ЌЕ ВИ ИЗДАДЕМЕ ВАУЧЕРИ ЗА СИТЕ ВАШИ РЕЗЕРВАЦИИ НА НОСИТЕЛОТ НА ДОГОВОРОТ НА СУМАТА КОЈА ШТО ЈА ИМАТЕ УПЛАТЕНО КАЈ НАС ИЛИ ЗГОЛЕМЕНА ЗА ПРОВИЗИЈАТА КОГА Е УПЛАТЕН ЦЕЛИОТ ИЗНОС НА АРАНЖМАНОТ ОД СТРАНА НА СУБАГЕНТИТЕ.

ВАУЧЕРИТЕ ЌЕ БИДАТ СО ОТВОРЕНА ДАТА ЗА ДА МОЖАТ ДА СЕ КОРИСТАТ  ДОКОЛКУ СЕ СТАБИЛИЗИРААТ РАБОТИТЕ СО ВИРУСОТ COVID 19 И СЕ СТВОРАТ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ ЗА ОВАА ЛЕТО 2020 (ЈУЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ 2020 ГОДИНА)

ДОКОЛКУ НЕ СЕ СТВОРАТ УСЛОВИ ЗА ЛЕТЕН ОДМОР ЗА ЛЕТО 2020 ВО МЕСЕЦИТЕ ЈУЛИ,АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ , ВАУЧЕРОТ ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОЛОНГИРА И ИСКОРИСТИ ЗА ДРУГА ДАТА ЗА СЛЕДНАТА ЛЕТНА СЕЗОНА 2021 ИЛИ НАЈДОЦНА ДО 31.12.2021 ГОДИНА ОД СОПСТВЕНИОТ ЗАКУП НА Т.А.АТЛАНТИК ДООЕЛ – ШТИП.

ЦЕНИТЕ ЗА ЛЕТО 2020 КАЈ НАС ОСТАНУВААТ ИСТИ.

За сите дополнителни информации слободно контактирајте со нашата канцеларија во Штип која работи секој ден од понеделник до петок од  08:30 – 16:30 часот. На телефон 032/ 397-623 или на меил: info@atlantic.com.mk

Канцеларијата во Скопје работи секој ден од понеделник до петок од 09:00 – 16:00 часот,контакт телефон 02/3120-333 или на меил: atlantic-sk@atlantic.com.mk

Бидете безгржни и чувајте се , ова ќе помине.

Со почит,

Туристичка агенција Атлантик
Управител
Драган Кузмановски