YANAKIEV 4*

од102

YANAKIEV 4*

Хотелот „Yanakiev“ 4* е еден од најудобните хотели во планинското одморалиште Боровец. Неговото уникатно место, токму на скијачката патека и околната шума полна со стари смреки и елки прави да се чувствувате неверојатна комбинација на спокојство и убавина токму во срцето на одморалиштето.

Ценовник