VIHREN PALACE 4*

од66

VIHREN PALACE 4*

Тип на сместување 28.12.2018 – 01.01.2019 01.12.2018 – 27.12.2018 10.03.2019 – 01.04.2019 02.01.2019 – 09.03.2019
НП ПП НП ПП НП ПП
Студио за 2 лица € 118.00 € 140.00 € 79.00 € 102.00 € 96.00 € 118.00
Студио делукс за 2 лица € 140.00 € 162.00 € 93.00 € 115.00 € 113.00 € 135.00
АПП со 1 спална за 2 лица € 130.00 € 152.00 € 90.00 € 113.00 € 107.00 € 130.00
АПП Делукс со 1 спална за 2 лица € 156.00 € 178.00 € 106.00 € 128.00 € 130.00 € 152.00
АПП со 2 спални за 4 лица € 210.00 € 255.00 € 152.00 € 196.00 € 174.00 € 220.00
1/1 студио стандард € 79.00 € 90.00 € 52.00 € 63.00 € 64.00 € 75.00
1/1 студио делукс стандард € 94.00 € 106.00 € 61.00 € 72.00 € 77.00 € 88.00
Возрасен на дополнителен кревет во студио стандард € 34.50 € 45.50 € 25.50 € 36.50 € 32.50 € 43.50
Возрасен на дополнителен кревет во студио делукс € 39.50 € 50.50 € 29.50 € 40.50 € 38.50 € 50.50
Возрасен на дополнителен кревет во АПП со 1 спална € 44.50 € 55.50 € 25.50 € 36.50 € 32.50 € 43.50
Возрасен на дополнителен кревет во АПП Делукссо 1 спална € 52.50 € 64.00 € 29.50 € 41.00 € 38.50 € 61.00
Второ дете 6 – 11,99 на дополнителен кревет во студио/АПП со 1 спална € 16.00 € 24.00 € 14.00 € 22.00 € 16.00 € 24.00
Второ дете 6 – 11,99 на дополнителен кревет во студио/АПП Делукс со 1 спална € 18.00 € 26.00 € 16.00 € 24.00 € 18.00 € 26.00

 

 

Во цената е вклучено:
ноќевање со појадок и вечера
користење на базен,фитнес,топла бања,игрлиште,wi fi

Капацитет на сместување:
студио стандард / делукс – 2+1 лице
АПП со 1 спална стандард / делукс – 3+1 лице
АПП со 2 спални – 4+1 деца + бебе

Доплати:
Новогодишна вечера (задолжителна) – 85 евра за возрасни и 25 евра за деца 6-12,00
бебешко креветче – 5 евра од ден

Попусти:
деца до 5,99 на дополнитлен кревет – бесплатно
1 дете до 11,99 на дополнителен кревет – бесплатно
деца 6-11,99 на стандарден кревет – има 50% попуст

Рани резервации:
15% попуст за резервации до 01.10 и платени до 05.10.2018
10% попуст за резервации до 16.11 и платени до 20.11.2018

Раните резервации не важат за период 28.12-01.01.2019 !
Не е можна промена на имињата кај раните резервации !

Бонуси:
7=5 , 10=8 , 11=9 , 14=12 за период од 02.01 – 01.04.2019 !

Бонусите не се комбинираат со раните резервации !

Туристичка такса: Туристичка такса – 1 евро од ден по лице