TRINITY 4*

од30

TRINITY 4*

Тип на сместување 01.12.2018 – 20.12.2018 11.03.2019 – 31.032019
ПП
21.12.2018 – 27.12.2018                11.01.2019 – 26.01.2019                 25.02.2019 – 10.03.2019
ПП
03.01.2019 – 10.01.2019 27.01.2019 – 24.02.2019
ПП
28.12.2018 – 02.01.2019   |ПП
Лице во 1/2 соба 28.50 € 33.50 € 39.50 € 65.00 €
1/1 соба 40.00 € 48.00 € 61.00 € 126.00 €
Лице во АПП 33.50 € 37.40 € 45.00 € 69.00 €

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице со појадок и вечера
користење на базен,сауна
паркинг , fi wi

Минимум престој – 5 ноќевања за период 28.12 – 02.01.2019 !

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба – 2+1 лице или 3+0
АПП со 1 спална – 2+2 или 3+1 лице

Доплати:
Новогодишна вечера (задолжителна):
-70 евра за возрасни ,36 евра за деца 4-13,99 , 36 евра за деца 0-3,99 со седиште (бесплатно – без седиште)
Божиќна вечера (незадолжителна):
-35 евра за возрасни ,20 евра за деца 4-13,99 , 20 евра за деца 0-3,99 со седиште (бесплатно – без седиште)

Рани резервации:
20% попуст за резервации направени до 30.09.2018 и платени до 10.10.2018
(важи за престој 01.12-27.12.2018 и 11.01-31.03.2019 )
10% попуст за резервации направени до 31.10.2018 и платени до 10.11.2018
(важи за престој 01.12-27.12.2018 и 11.01-31.03.2019 )

Бонуси:
7=6 , 14=12 важи за резервации со престој 01.12-20.12.2018 и 11.03-31.03.2019

Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице