RILA 4*

од129

RILA 4*

Хотелот Rila 4*, со својата непосредна близина до скијачките патеки, е најимпресивниот хотел во Боровец. Хотелот нуди совршени одмори за секоја возраст и во текот на секоја сезона. По масовното реновирање во 2015 година, хотелот Рила ги пречекува сите свои гости со сосема нов дизајн и модерен амбиент во алпски стил. Од октомври 2017 година хотелот им нуди на своите гости СУПЕРИОРНИ соби и апартмани со елегантен алпски дизајн и од септември 2019 година нови SIGNATURE соби и апартмани во елегантен бохо стил.

Ценовник