RADINAS WAY 4*

од91

RADINAS WAY 4*

Почувствувајте ја удобноста и семејната атмосфера на зимскиот хотел во земјата на чудата Radinas Way, Боровец. Сместено среде недопрени борови шуми и снежни падини, Hotel Radina’s Way 4* е идеално место за деловни состаноци, забава и семејна рекреација. Со луксузни соби, модерни капацитети, инвентивна кујна, пространи конференциски сали и беспрекорна услуга, хотелот е вистинското место за вашиот одмор.

Ценовник