PERUN & PLATINUM CASINO 4*

од44

PERUN & PLATINUM CASINO 4*

Тип на сместување

29.11.2019 – 20.12.2019
05.01.2020 – 18.01.2020
02.02.2020 – 28.03.2020 
ПП
19.01.2020 – 01.02.2020 

ПП

21.12.2019 – 27.12.2019
02.01.2020- 04.01.2020   
ПП
28.12.2019 – 01.01.2020            

ПП

Лице во еко соба без балкон

€ 43.50 € 47.50 € 55.50

€ 79.50

1/1 еко соба без балкон

€ 61.00

€ 69.00 € 84.00

€ 128.00

Лице во стандард твин соба без балкон

€ 44.50 € 49.50 € 58.00

€ 84.00

1/1 стандард соба без балкон

€ 63.00

€ 73.00 € 88.00

€ 134.00

Лице во стандард твин соба со балкон

€ 45.50 € 50.50 € 60.00

€ 86.00

1/1 стандард соба со балкон

€ 65.00

€ 75.00 € 90.00

€ 137.00

Јуниор Суит за 2 возрасни + 1 дете до 11.99 год

€ 114.00 € 127.00 € 147.00

€ 213.00

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице (освен во Јуниор Суит) со појадок и вечера
користење на внатрешен базен,сауна,парна бања,џакузи,фитнес
гардеробер за ски опрема
трансфер до Гондолата
интернет

Минимум престој 2 ноќевања за сите периоди освен за Божиќ и Нова година !
Минимум престој – 3 ноќевања за период 22.12-28.12.2019 !
Минимум престој – 3 ноќевања за период 29.12-01.01.2020 !

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Капацитет на сместување:
1/1 – 1 лице
1/2 еко / стандардна соба без балкон – 2+1 лице
1/2 еко / стандардна соба со балкон – 2+1 лице
Јуниор Суит – 3+1 дете

Доплати:
Ручек – 10.5 евра за возрасен од ден и 6.5 евра за деца 2-11,99 од ден
Божиќна вечера на 25.12.2019 (незадолжителна) – 35.5 евра за возрасен и 20.5 евра за деца (2-11,99)
Новогодишна вечера (задолжителна) – 86 евра за возрасен и 46 евра за деца (2-11,99)

Попусти:

Деца до 1,99 – бесплатно
деца 2-11,99 на стандарден твин кревет со еден целосно платежен возрасен– има 25% попуст на цената за возрасен
деца 2-11,99 на дополнителен кревет со еден целосно платежен возрасен (1 возрасен + 2 деца) – има 75% попуст на цената за возрасен
деца 2-5,99 на дополнителен кревет со 2 целосно платежни возрасни – бесплатно на ПП
деца 6-11,99 на дополнителен кревет со 2 целосно платежни возрасни – има 50% попуст од цената на возрасен
деца 2-11,99 на дополнителен кревет во Јуниор Суит со 2 целосно платежни возрасни – има 50% попуст од цената на возрасен
возрасен на дополнителен кревет во твин соба или Јуниор Суит – има 20% попуст