Perun LODGE 4*

од87

Perun LODGE 4*

Лоциран во мирниот дел од градот, на кратко растојание до центарот, Perun Lodge е пријатен планински хотел во Банско, познат со својата удобност и добри услуги. Оддалечен е само 350 метри од главната станица со гондола.

Комплексот е дизајниран во традиционален алпинистички архитектонски стил со современ и модерен ентериер. Елеганцијата, луксузот и удобноста се најточната дефиниција за „ложата“ на словенскиот митолошки Бог Перун.

Ценовник