ORES BOUTIQUE HOTEL 5*

од151

ORES BOUTIQUE HOTEL 5*

Хотел Орес е мал хотел со 5 ѕвезди во Банско, кој комбинира дизајн на топли земјени бои и гостопримлив дух. Хотелот се наоѓа во омилениот дел од градот на скијачите, на само две минути одалечен од гондола-лифтот и на непосредна близина од трговската улица, центарот и најпопуларните таверни во градот. Хотелот се одликува со својот модерен стил, нудејќи им поинакво чувство и уникатна атмосфера на своите гости.

Ценовник