Nebeska Stolica 1 – 4* - Копаоник

од400

Nebeska Stolica 1 – 4* - Копаоник

Небеска Столица 1 на Копаоник е совршено позициониран објект и за скијачите и за останатите гости и е единствениот хотел лоциран на скијачката патека, што секако е причина што е прв на листата на желби на скијачи кои летуваат со деца.

Апартманскиот комплекс Небески Столици е оддалечен околу 200 m од најголемиот и најпознат хотел на Копаоник, Grand Hotel & Spa. Од центарот на Копаоник, односно хотелот Горски и апартманот Конаци, апартманите Небеска Столица 2 се на околу 5 минути пешачење.

Aпартмани Небеска столица 1″- смени недела на недела

Цените се изразени во евра, а се однесуваат за наем/соба за 7 ноќи

           

– За престој пократок од 8 ноќи-Ако постојат услови за тоа-цената се зголемува за 25% / дневно

 

ДОПЛАТИ ЗА ПП

  • 19 € по лице/дневно за услуга ПП и
  • 8 € по лице/дневно за услуга појадок

 

ПОПУСТИ ЗА  ПОЛУПАНСИОН

  • Деца 0 – 2 години – бесплатно;
  • Деца 2 – 10 години – 50%.
  • Деца над 10 години – немаат попуст.