Lucky 5*

Тип на сместување 01.12.2018 – 19.12.2018 04.03.2019 – 06.04.2019 НП 20.12.2018 – 26.12.2018 03.01.2019 – 10.01.2019  21.01.2019 – 23.02.2019 НП 27.12.2018 – 02.01.2019 НП 11.01.2019 – 20.01.2019 24.02.2019 – 03.03.2019 НП
Лице во Лукс студио 37.00 € 50.00 € 84.00 € 43.00 €
1/1 лукс студио 63.00 € 86.00 € 162.00 € 73.00 €
Лице во Лукс АПП 46.50 € 57.50 € 94.00 € 51.50 €
Лице во делукс АПП 54.50 € 67.50 € 103.00 € 61.50 €
Лице во Егзекутив АПП 68.50 € 81.00 € 109.00 € 74.50 €
Лице во Лукс АПП со 2 спални 50.50 € 54.50 € 101.00 € 53.50 €

 

 

Во цената е вклучено:

Ноќевање по лице со појадок
користење на био базен,солен базен,солена соба,релакс зона,ледена соба,сауна,парна бања,џакузи
бебиситер за деца од 3-6 години од 08:00 – 22:00 часот
wi fi

Шатл до Гондола

Минимум престој 4 ноќевања за периоди 20.12-26.12.2018 и 27.12-02.01.2019 !

Капацитет на сместување:

Студио лукс – 2+1 дете
Студио лукс – 1/1 – 1 лице
АПП Лукс – 2+1 лице
АПП Делукс – 2+2лица или 3+1 лице
АПП Егзекутив – 2+2 лица или 3+1 лице
АПП со 2 спални Лук – 4+1 лице / минимум 4 целосно платежни возрасни

Доплати:
Вечера – 18 евра за возрасни и 12 евра а деца 4-11,99
Божиќна вечера (задолжителна) – 50 евра за возарсни и 32 евра за деца 4-11,99
Новогодишна вечера во главен ресторан (задолжителна) – 127 евра за возрасни и 70 евра за деца 4-11,99
Новогодишна вечера во италијански ресторан (незадолжителна) – 197 евра за возрасни и 100 евра за деца 4-11,99

Попусти:
деца до 3,99 со 2 возрасни – бесплатно на НП во студио лукс,АПП Лукс,АПП делукс и Егзекутив АПП
1 дете од 4-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – бесплатно на НП во студио лукс,АПП Лукс, АПП Делукс и Егзекутив АПП
1 возрасен + 1 дете – 0-11,99 во студио – возрасен плаќа редовна цена а детето има 20% попуст
1 возрасен +2 деца – 0-11,99 во студио – возрасен плаќа редовна цена а секое дете има по 50% попуст
2 возрасни + 2 деца 0-11,99 во Егзекутив АПП и лукс АПП со 2 спални – бесплатно е за двете деца
2 возрасни + 3 деца 0-11,99 во Делукс АПП и Егзекутив АПП – бесплатно е за двете деца,третото плаќа 18 евра од ден на НП
возрасен на дополнителен кревет во Делукс АПП и Егзекутив АПП – има 40% попуст

Рани резервации:
15% попуст за резервации направени до 15.10,2018 и платени до 30.10.2018
10% попуст за резервации направени до 30.11.2018 и платени до 01.12.2018

Бонуси:
7=6, 14=12 важи за период 17.02-06.04.2019 !
Бонусите не се комбинираат со раните резервации!
Бонусите се калкулираат на база НП !

Туристичка такса: Туристичка такса – 1 евро од ден по лице