LION 4*

Тип на сместување 28.12.2019 – 03.01.2020

ПП

04.01.2020 -10.01.2020 15.02.2020 -21.02.2020

ПП

15.12.2019 – 27.12.2019 11.01.2020 – 17.01.2020 25.01.2020 – 14.02.2020 22.02.2020 – 28.02.2020

ПП

01.12.2019 – 14.12.2019 18.01.2020 – 24.01.2020 29.02.2020 – 31.03.2020

ПП

Лице во 1/2 стандард соба

€ 68.00 € 43.50 € 41.50

€ 37.50

1/1 соба

€ 126.00

€ 58.00 € 56.00

€ 53.00

Лице во твин голема соба

€ 71.00

€ 47.50 € 45.50

€ 40.50

Лице во фамилијарна соба

€ 76.00

€ 55.50 € 52.50

€ 47.50

Апартман за 4 лица

€ 265.00 € 195.00 € 185.00

€ 164.00

Возрасен на дополнителен кревет

€ 54.00 € 37.50 € 35.50

€ 31.50

Во цената е вклучено:
ноќевање со појадок и вечера и пијалоци вклучени за време на вечерата – вино,пиво,вода и сок
користење на базен,сауна,фитнес
Трансфер до Гондолата

Мимнимум престој 5 ноќевања за сите периоди !

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба – 2 лица
твин голема соба – 2+1 лице
фамилијарна соба – 2+2 лица
апартман – 4+1 лице

Доплати:

Божиќна вечера (незадолжителна) – 50 евра за возрасни и 27 евра за деца 4-11,99
Новогодишна вечера (задолжителна) – 80 евра за возрасни и 42 евра за деца 4-11,99

Попусти:

Деца до 3,99 – бесплатно
деца 4-11,99 на дополнителен кревет – 50% попуст на дополнителен кревет
деца 4-11,99 на стандарден кревет – има 35% попуст на стандарден кревет

Рани резервации:
20% попуст за резервации направени и платени до 30.09.2019
10% попуст за резервации направени и платени до 31.10.2019

Раните резервации  не важат за доплатите !

Бонуси:
7=6,10=9,14=12 за сите периоди од 29.02.2020 до крај на сезона !

Бонусите можат да се комбинираат со раните резервации !