КОМПЛЕКС КОРАБ ТРНИЦА

од29

КОМПЛЕКС КОРАБ ТРНИЦА

Во срцето на Горна Река, меѓу високите Кораб, Шара и Бистра, кај многуте расфрлени планински рекички и Радика, меѓу зимзелените дрвја и секвојата што гордо ве пречекува, се наоѓа комплексот „Кораб Трница“. Комплексот е оддалечен 5 (пет) километри од Мавровско Езеро, на патот кон Дебар.

Комплексот им нуди на гостите можност за одмор во сместувачки капацитети кои се состојат од апартмани, соби и планински куќички со прекрасен поглед кон падините на Кораб, Шара и Бистра. Исто така, располага со рецепција, лоби  и сопствена продавница за: млечни и месни производи, слатко, мед, вино… Сите соби располагаат со сопствен тоалет. За авантуристите, во близина на овие објекти постои и посебен простор за кампување и за шатори, кој е опремен со комплетна инфраструктура.

Овој комплекс, освен со сместувачките капацитети, располага и со простории за состаноци и за деловни состаноци.

За гостите комплексот нуди бесплатно користење на велосипедите и риболовна опрема. Располагаме и со сопствени коњи и организираме тури за јавање за почетници.

Ценовник за есен 2020

Тип на сместување

Цена на сместување по соба

Капацитет  / број на лица

Недела – четврток

Петок – сабота

Двокреветна соба

1.800 ден

2.100 ден

2

Апартман

2.200 ден

2.800 ден

4

Вип апартман

2.800 ден 3.500 ден

4

Трокреветна соба

2.100 ден

2.500 ден

3

Голем апартман

3.500 ден

4.200 ден

8

Планинка куќичка

1.400 ден

1.900 ден

2

*Цените се по тип на сместување,не по лице
*Цените се без вклучена туристичка такса

Попусти и доплати :

  • Појадок – 200 денари по лице
  • Ручек / вечера – 450 денари по лице
  • За деца до 8 години сите оброци се бесплатни
  • За деца до 12 години сите оброци се на 50% попуст
  • Туристички такси се доплаќаат на рецепција.