Kempinski 5*

од73

Kempinski 5*

Тип на сместување 01.12.2018 – 20.12.2018 21.12.2018 – 26.12.2018 27.12.2018 – 01.01.2019 02.01.2019 – 09.03.2019 10.03.2019 – 07.04.2019
Ниска-средна сезона Висока сезона Средна сезона Ниска-средна сезона
Петок / Сабота мин престој 3 ноќи Недела четврток мин престој 3 ноќи мин престој 5 ноќи Недела четврток Петок / Сабота мин престој 3 ноќи Понеделник до недела,   мин престој 3 ноќи петок и сабота
1/1 делукс     поглед кон град 148.00 € 100.00 € 204.00 € 339.00 € 192.00 € 229.00 € 196.00 €
1/2 делукс     поглед кон град за 2 лица 190.00 € 142.00 € 266.00 € 395.00 € 235.00 € 275.00 € 242.00 €
1/1 делукс     поглед кон планина 163.00 € 113.00 € 222.00 € 356.00 € 209.00 € 246.00 € 214.00 €
1/2 делукс     поглед кон град за 2 лица поглед кон планина 216.00 € 154.00 € 285.00 € 405.00 € 248.00 € 290.00 € 260.00 €
1/1 егзекутив соба 184.00 € 132.00 € 249.00 € 389.00 € 229.00 € 274.00 € 239.00 €
1/2 егзекутив соба за 2 лица 226.00 € 172.00 € 315.00 € 455.00 € 270.00 € 316.00 € 285.00 €
1/1 Јуниор Суит  поглед кон град 221.00 € 154.00 € 290.00 € 469.00 € 264.00 € 316.00 € 282.00 €
1/2 Јуниор Суит поглед кон град за 2 лица 250.00 € 182.00 € 336.00 € 515.00 € 295.00 € 345.00 € 315.00 €
1/1 Јуниор Суит   поглед кон планина 239.00 € 166.00 € 309.00 € 484.00 € 276.00 € 329.00 € 299.00 €
1/2 Јуниор Суит поглед кон планина за 2 лица 265.00 € 195.00 € 355.00 € 530.00 € 315.00 € 356.00 € 330.00 €
1/1 Делукс суит 289.00 € 199.00 € 359.00 € 514.00 € 319.00 € 384.00 € 364.00 €
Суит делукс за 2 лица 315.00 € 225.00 € 405.00 € 570.00 € 350.00 € 410.00 € 390.00 €
1/1 Суит Алпин 334.00 € 229.00 € 414.00 € 564.00 € 359.00 € 429.00 € 424.00 €
1/2 Суит Алпин за 2 лица 360.00 € 255.00 € 460.00 € 610.00 € 385.00 € 455.00 € 445.00 €
Возрасен на дополнителен кревет во суит 67.00 € 90.00 € 140.00 € 67.00 € 67.00 €

 

 

Во цената е вклучено:

Ноќавање со појадок и вечера
користење на сауна (финска и био), парна бања (хамам парна бања,арома парна бања)
базени,фитнес и снежна соба
детско катче
wi fi

Минимум престој – 3 ноќевања за резервации со Петок и Сабота од 01.12-07.04.2019
Минимум престој – 5 ноќевања за период 27.12-01.01.2019

Капацитет на сместување:
1/2  Делукс соба – 2+1 дете
1/1 соба 1+1 дете
Егзекутив соба – 2+1 дете
Јуниор Суит – 2+1 дете
делукс Суите и Алпин Суит – 2+2 лица

Доплати:
Божиќна вечера (задолжителна) на 25.12.2018 – 90 евра за возрасен и 50 евра за деца 6-11,99
вечерите се без вклучени пијалоци

Новогодишна вечера (задолжителна) на 31.12.2018 – 140 евра за возрасен и 80 евра за деца 6-11,99
вечерите се без вклучени пијалоци

Попусти:
Делукс соба / Егзекутив соба / Јуниор Суит

1 возрасен + 1 дете 0-5,99 – плаќа како 1/1 соба
1 возрасен + 1 дете 6-11,99 – плаќа како 1/2 соба
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 – плаќаат како 1/1 соба
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 – плаќа како 1/2 соба + 35 евра од ден
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 & 6-11,99 – плаќаат како 1/2 соба
2 возрасни и 1 дете 0-5,99 – плаќаат како 1/2 соба
2 возрасни и 1 дете 6-11,99 – плаќа како 1/2 соба + 35 евра од ден

Делукс / Алпине Суит
1 возрасен + 1 дете 0-5,99 или 6-11,99  – плаќа како 1/1 суит
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 – плаќаат како 1/1 суит
1 возрасен и 2 деца 6-11,99 – плаќа како 1/2 суит + 35 евра од ден
1 возрасен и 2 деца 0-5,99 & 6-11,99 – плаќаат како 1/2 суит
2 возрасни и 1 или 2 деца  0-5,99 – плаќаат како 1/2 суит
2 возрасни и 2 деца 6-11,99 – плаќа како 1/2 суит + 65 евра од ден

Туристичка такса: Туристичка такса – 1 евро од ден по лице