IGLIKA PALACE 4*

од31

IGLIKA PALACE 4*

Тип на сместување

21.12.2019 – 26.12.2019

26.01.2020 – 13.02.2020

04.03.2020 – 09.04.2020

ПП

27.12.2019 – 01.01.2020

ПП

02.01.2020 – 25.01.2020

14.02.2020 – 03.03.2020

ПП

Лице во 1/2 стандард соба

37.50 € 50.50 €

43.50 €

1/1 соба

54.00 €

90.00 €

64.00 €

Лице во Студио*

37.50 € 50.50 €

43.50 €

Лице во 1/2 еко соба

27.50 €

46.00 €

37.50 €

1/1 еко соба

39.00 €

80.00 €

54.00 €

Минимум 3 целосно платежни возрасни лица

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице со појадок и вечера
внатрешен базен
меѓу 16:00-17:00 часот во главниот ресторан мали колачи со кафе и чај

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба – 2+1 лице
1/2 соба – 2 лица
студио – 2 возрасни + 2 деца или 3 возрасни

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !

Доплати:
Божиќна вечера на 25.12.2019 (незадолжителна) – 40 евра за возрасни и  23 евра за деца (2-11,99)
Новогодишна вечера (задолжителна) – 55 евра за возрасни и 30 евра за деца 2-11,99

Попусти:
деца до 1,99 – бесплатно
1 дете 2-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – бесплатно
2 дете 2-11,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – има 50% попуст
деца 2-11,99 на стандарден кревет – има 25% попуст за период 21.12-26.12.2019 и 02.01-09.04.2020
деца 2-11,99 на стандарден кревет – плаќа регуларна цена за возрасен за период 27.12-01.01.2020
возрасен на дополнителен кревет – има 25% попуст

Рани резервации:

15% попуст за резервации направени и платени до 30.09.2019
10% попуст за резервации направени и платени до 31.10.2019

Раните резервации не важат за период 27.12-01.01.2020 !