Хотел Mura 3*

од312

Хотел Mura 3*

Бесплатен интернет во целиот комплекс

х. Mура* All inclusive (се вклучено)

По лице

06.06-25.06.19 26.06-01.07.19 02.07-20.08.19 21.08-05.09.19 06.09-21.09.19
1/2 соба 312 445€  385 550 462 660  385 550 312  445€

ноќевања

7 10 7 10 7 10 7 10 7

10