Hotel GUINNESS 4*

од110

Hotel GUINNESS 4*

Овој хотел со 4 ѕвезди кој е прилагоден за семејството, се покажа како омилен на скијачите. На само 200 метри оддалеченост од гондола-лифтот на Банско, Hotel Guinness ве шармира со својата уникатна атриумска архитектура и стил. Хотелот им нуди на своите гости пријатна атмосфера и персонализирана услуга.

Ценовник