Hotel Bor 3*

од98

Hotel Bor 3*

Хотелот Бор е еден од првите хотели во познатиот бугарски зимски центар Боровец. Се наоѓа во стариот центар на одморалиштето, на само 500 м. оддалечен од ски-лифтот. Реновиран во 2018 година хотелот располага со 48 двокреветни соби и 3 апартмани, погодни за семеен зимски и летен одмор, кампови, работилници, конференции, спортски кампови. Гостите можат да уживаат во удобноста и спокојството на хотелот. Срдечно добредојдени со пријателска атмосфера и одлична услуга.

Ценовник