Hotel Alpin 4*

од168

Hotel Alpin 4*

Комплексот Алпин е хотел, кој го најде своето место на само неколку метри од скијачките патеки на едно од најпопуларните зимски центри во Бугарија. Прекрасен и елегантен спој на топлина и удобност, стил и префинет нуди одлични услови за сите кои сакаат да поминат фантастични одмори опкружени со прекрасни личности.

„Алпин“ е добро познат како еден од најдобрите хотели и се стреми да ја задржи својата репутација,обезбедувајќи уникатни моменти за време на зимскиот одмор и овозможувајќи им на гости да уживаат во престојот.

Ценовник