GARDENIA 4*

од25

GARDENIA 4*

Тип на сместување

01.12.2019 – 22.12.2019 23.12.2019 – 26.12.2019 27.12.2019 – 29.12.2019 30.12.2019 – 02.01.2020 03.01.2020 – 28.02.2020 01.03.2020 – 10.03.2020 11.03.2020 – 31.03.2020
НП ПП НП ПП НП ПП НП ПП НП ПП НП ПП НП

ПП

Лице во 1/2 соба

€ 21.50

€ 29.50 € 27.50 € 35.50 € 25.50 € 33.50 € 42.00 € 50.00 € 30.50 € 38.50 € 23.50 € 31.50 € 21.50

€ 29.50

Лице во 1/2 соба со балкон

€ 25.50

€ 33.50 € 30.50 € 38.50 € 29.50 € 37.50 € 46.00 € 54.00 € 33.50 € 41.50 € 26.50 € 34.50 € 24.50

€ 32.50

1/1 соба

€ 32.00

€ 45.00 € 41.00 € 54.00 € 38.00 € 51.00 € 64.00 € 76.00 € 46.00 € 59.00 € 35.00 € 48.00 € 32.00

€ 44.00

Лице во 1/2 еко соба

€ 19.50

€ 27.50 € 26.50 € 34.50 € 23.50 € 31.50 € 36.00 € 44.00 € 28.50 € 36.50 € 20.50 € 28.50 € 19.50

€ 27.50

1/1 еко соба

€ 27.50

€ 40.50 € 39.50 € 51.50 € 34.50 € 47.50 € 53.50 € 66.50 € 42.50 € 55.50 € 29.50 € 42.50 € 28.50

€ 40.50

Лице во 1/2 лукс соба

€ 34.50 € 42.50 € 36.50 € 44.50 € 38.50 € 46.50 € 54.00 € 70.00 € 43.50 € 51.50 € 38.50 € 46.50 € 35.50

€ 43.50

*цените не се валидни за период 06.12-09.12.2019

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице на база избраниот пансион
користење на базен,сауна,парна бања,фитнес,џакузи
трансфер до Гондола освен за период 01.12-21.12.2019
ски гардеробер за сопствена ски опрема
мини сеф и интернет

Минимум престој – 2 ноќевања за период 01.03-10.03.2020
Минимум престој – 3 ноќевања за период 23.12-29.12.2020 и 03.01-28.02.2020
Минимум престој – 4 ноќевања за период 30.12-02.01.2020

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба – 2+1 дете
1/2 соба со балкон – 2+1 дете
1/2 еко соба – 2 лица
1/2 лукс соба – 2+2 лица

Доплати:
Божиќна вечера (задолжителна) на 25.12.2019 – 20 евра за возрасни и 12 евра за деца 3-11,99
Новогодишна вечера (задолжителна) на 1 спрат – 87 евра за возрасни и 46 евра за деца 6-11,99 и 25 евра за деца (3-5 год)
Новогодишна вечера (задолжителна) на 2 спрат – 68 евра за возрасни и 36 евра за деца 6-11,99 и 20 евра за деца (3-5 год)

Попусти:
1 дете до 5,99 со 2 возрасни  на дополнителен кревет – бесплатно
1 дете 6-11,99 со 2 возрасни на дополнителен кревет – има 50% попуст
1 дете до 5,99 со 1 возрасен на стандарден кревет – цена како 1/1 соба
1 дете 6-11,99 со 1 возрасен на стандарден кревет – има 30% попуст
2 дете до 5,99 со 1 возрасен на дополнителен кревет – има 70% попуст
2 дете 6-11,99 со 1 возрасен на дополнителен кревет – има 50% попуст
возрасен на дополнителен кревет – има 30% попуст

Бонуси:
7=6 и 14=12 важи за сместување после 03.01.2020
Бесплатна ноќ е последната ноќ

Бонусите не се комбинираат со раните резервации

Рани резервации:
10% попуст за резервации направени и платени до 30.09.2019
5% попуст за резервации направени од 01.10-31.10.2019 и платено до 05.11.2019
3% попуст за резервации направени од 01.11-30.11.2019 и платено до 05.12.2019

Туристичка такса – 1 евро од ден по лице !