Flora 4*

Flora Hotel & Apartment Complex се наоѓа во централниот дел на ски-центарот Боровец, на само 100 метри од централната станица на кабинскиот лифт Yastrebets. На 500 метри од хотелскиот комплекс се наоѓа резиденцијата Ројал Бистрица со нејзиниот парк отворен за посетители.

Хотелскиот комплекс се состои од две главни згради обединети со покриена врска и сместени меѓу повеќегодишни борови згради со апартмани. Комплексот е дизајниран да ги задоволи потребите на различни видови туристи: љубители на скијање и културен туризам како и рекреативни планинари.

Ценовник