FESTA WINTER PALACE 5*

од125

FESTA WINTER PALACE 5*

Festa Winter Palace 5* е уникатен по стил на опремување и архитектура. Хотелот нуди одлични можности за зимски ски одмор, висококвалитетна услуга и префинет луксузен ентериер во дрво и мермер. Хотелот комбинира зимски планински одмор со прва класа услуга и префинет луксуз.

Ценовник