EUPHORIA CLUB 4*

од100

EUPHORIA CLUB 4*

Borovets Euphoria Club Hotel & Spa 4* пријателско и гостопримливо одморалиште на спокојство и релаксација сместено во приватна, но сепак импозантна, традиционална населба, без оглед на сезоната, ги поканува гостите да искусат алтернативен вид на начин на живот.

Исклучителниот стандард на услуга, високата естетика и луксузот се повикани да ги услужат гостите, нудејќи незаборавно време, додека современите сместувачки капацитети, удобностите и првокласната услуга, го прават хотелот уникатна сложувалка, внимавајќи на деталите и заговараат да го направат значењето на терминот „еуфорија“ е секојдневна реалност.

Ценовник