BANSKO SPA & HOLIDAYS 4*

од23

BANSKO SPA & HOLIDAYS 4*

Тип на сместување 01.12.2018 – 22.12.2018 /не важи за период 07.12.2018 – 09.12.2018/ 23.12.2018 – 27.12.2018 28.12.2018 – 02.01.2019 03.01.2019 – 28.02.2019 01.03.2019 – 31.03.2019
ПП Fit АЛЛ Fit ПП Fit АЛЛ Fit ПП Fit АЛЛ Fit ПП Fit АЛЛ Fit ПП Fit АЛЛ Fit
Лице во 1/2 соба € 26.00 € 31.00 € 36.00 € 41.50 € 55.00 N/A € 34.50 € 39.50 € 26.00 € 31.00
1/1 соба € 37.00 € 45.00 € 52.00 € 60.50 € 80.00 N/A € 50.00 € 57.50 € 37.00 € 45.00
Лице во фамилијарна соба € 31.00 € 36.00 € 41.50 € 47.00 € 60.00 N/A € 39.50 € 44.50 € 31.00 € 36.00
Лице во Мансард соба € 25.50 € 30.50 € 35.50 € 41.00 € 54.50 N/A € 34.00 € 39.00 € 25.50 € 30.50
Апартман за 2 лица € 78.00 € 90.00 € 100.00 € 118.00 € 140.00 N/A € 95.00 € 111.00 € 77.00 € 90.00

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице на база одбраниот пансион
користење на базен,фитнес,сауна,парна бања,релакс соба,фитнес,паркинг
шатл до Гондола

Минимум престој – 3 ноќевања за период 23.12-27.12.2018 и 27.12-02.01.2019 !

Капацитет на сместување:
1/1 соба – 1 лице
1/2 соба – 2+2 лица
фамилијарна соба – мин 2 возрасни + 3 деца или 3 возрасни + 1 дете 7-13,99 и бебе (макс 4 возрасни или 2 возрасни+3деца)
мансард соба – 2 возрасни
апартман – 4 возрасни или 2 возрасни+2 деца

Доплати:
Божиќна вечера (незадолжителна) – 35 евра за возрасен и 20 евра за деца 4-13,99
за сите клиенти без Божиќна вечера ќе имаат вечера на блок маса на 25.12.2018
Новогодишна вечера (задолжителна) – 80 евра за возрасен и 42 евра за деца 4-13,99

Попусти:

Деца до 6,99 – на дополнителен кревет со 2 возрасни – бесплатно
2 деца до 6,99 со 2 возрасни во 1/2 соба – 1 е бесплатно,второто плаќа 50% од цената
деца до 6,99 на стандарден кревет со 1 возрасен во 1/2 соба – плаќа како 1/1 соба
деца 7-13,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни во 1/2 соба – има 50% попуст за секое дете
деца 7-13,99 на стандарден кревет со 1 возрасен во 1/2 соба – има 30% попуст
трет возрасен на дополнителен кревет во 1/2 соба – има 30% попуст

Туристичка такса:Туристичка такса – 1 евро од ден по лице