АУРОРА РЕСОРТ И СПА - Берово

од34

АУРОРА РЕСОРТ И СПА - Берово

Со надморска височина од 1100 метри, Аурора ресортот е сместен во источниот планински дел на Македонија, близу до градот Берово, веднаш над Беровското езеро и прекрасниот кањон на Малешевските планини.

Точно овој регион, често именуван како мала Швајцарија, се наоѓа еден од четирите воздушни коридори во светот, збогатен со огромно количество на кислород, претворајќи го ресортот во беспрекорно чиста воздушна бања.

Изграден од природни елементи, со употреба на вулкански камен и дрво, оплеменет со различни видови на растенија и дрва кои го претвораат ресортот во прекрасна ботаничка градина, збогатен со секојдневниот пој на птиците, припитомени во куќарките соецијално изработени за нив и потставени по боровите кои го опкружуваат комплексот, ресортот е вистинска хармонична бајка.

Со своите содржини како: world-class СПА центар, Ресторан што претставува уметничко ремек дело, пет ѕвездено сместување, прекрасни базени, беспрекорна услуга од светска класа и богати и интересни планински содржини, го прават овој луксузен сепак интимен комплекс Вашето совршено бегство од секојдневието…

Ценовник за есен/зима важи до 20.12.2020

Цена по лице од ноќ на база ноќевање со појадок

Тип на соба

Услуга 11.09 – 31.10.2020 01.11 – 20.12.2020
недела-четврток петок и сабота недела-четврток

петок и сабота

DBL Superior

НП

37 42 34

38

DBL Deluxe

НП

45 50 42

46

DBL Junior Suite

НП

45 50 42

46

DBL Apartment

НП

54 59 50

54

DBL Art Studio

НП

54 59 50

54

DBL Villa Apartment (room price)

НП

141 161 129 145

Попусти и доплати :

  • Едно дете до 11,99 год. и второ дете до 2,99 год. во соба со двајца возрасни -бесплатно
  • Второ дете од 3 до 11,99 год. во соба со двајца возрасни – 50% од цената за возрасен
  • Трето лице (воздрасен) во соба – 30% попуст (дополнителното легло моќе да не биде регуларен кревет, обично е софа)
  • Туристичка такса се плаќа во хотелот и изнесува 45 мкд. за возрасен и 5 мкд. за дете, од ноќ.
  • Употреба на Спа е прашање на расположливост и доплата.

Детален ценовник според тип на сместување

SUPERIOR (DBL or TWIN bed + SGL Sofa Bed)

DBL Superior

(DBL or TWIN bed + SGL Sofa Bed)

Услуга

11.09 – 31.10.2020 01.11 – 20.12.2020
недела-четврток петок и сабота недела-четврток

петок и сабота

Цена по лице во DBL соба

НП

37 42 34 38

DUBLE room

НП 74 84 68

76

SINGLE room

НП

59 67 54 61

TRIPLE room

НП 100 113 92

103

DBL + 1CHD(0-11,99)

НП

74€ 84€ 68€ 76€

DBL + 2CHD(0-11,99) (0-2,99)

НП 74€ 84€ 68€

76€

SNG + 1CHD(0-2,99)

НП

59€ 67€ 54€ 61€

SNG + 1CHD(3-11,99)

НП 74€ 84€ 68€

76€

SNG + 2 CHD(0-2,99)

НП

59€ 67€ 54€ 61€

SNG + 2 CHD(0-11,99)(3-11,99)

НП 74€ 84€ 68€

76€

TRPL + 1 CHD (0-2,99)

НП

100€ 113€ 92€

103€

DELUXE (DBL or TWIN bed + DBL Sofa Bed)

DELUXE

(DBL or TWIN bed + DBL Sofa Bed)

Услуга

11.09 – 31.10.2020

01.11 – 20.12.2020
недела-четврток петок и сабота недела-четврток

петок и сабота

Цена по лице во DBL соба

НП

45€ 50€ 42€

46€

DUBLE room

НП

90€ 100€ 84€

92€

SINGLE room

НП

72€ 80€ 67€

74€

TRIPLE room

НП

122€ 135€ 113€

124€

DBL + 1CHD(0-11,99)

НП 90€ 100€ 84€

92€

DBL + 2CHD(0-11,99) (0-2,99)

НП

90€ 100€ 84€

92€

DBL + 2CHD(0-11,99) (3-11,99)

НП

113€ 125€ 105€

115€

SNG + 1CHD(0-2,99)

НП

72€ 80€ 67€

74€

SNG + 1CHD(3-11,99)

НП

90€ 100€ 84€

92€

SNG + 2 CHD(0-2,99)

НП

72€ 80€ 67€

74€

SNG + 2 CHD(0-11,99)(3-11,99)

НП

90€ 100€ 84€

92€

TRPL + 1 CHD (0-2,99)

НП

122€ 135€ 113€

124€

TRPL + 1 CHD (3-11,99)

НП

144€ 160€ 134€

147€

JUNIOR SUITE (DBL bed + DBL Sofa Bed)

JUNIOR SUITE

(DBL bed + DBL Sofa Bed)

Услуга

11.09 – 31.10.2020

01.11 – 20.12.2020
недела-четврток петок и сабота недела-четврток

петок и сабота

Цена по лице во DBL соба

НП

45 50 42

46

DUBLE room

НП

90 100 84

92

SINGLE room

НП

72 80 67

74

TRIPLE room

НП

122 135 113

124

DBL + 1CHD(0-11,99)

НП

90€ 100€ 84€

92€

DBL + 2CHD(0-11,99) (0-2,99)

НП

90€ 100€ 84€

92€

DBL + 2CHD(0-11,99) (3-11,99)

НП

113€ 125€ 105€

115€

SNG + 1CHD(0-2,99)

НП

72€ 80€ 67€

74€

SNG + 1CHD(3-11,99)

НП

90€ 100€ 84€

92€

SNG + 2 CHD(0-2,99)

НП

72€ 80€ 67€

74€

SNG + 2 CHD(0-11,99)(3-11,99)

НП

90€ 100€ 84€

92€

TRPL + 1 CHD (0-2,99)

НП

122€ 135€ 113€

124€

TRPL + 1 CHD (3-11,99)

НП

144€ 160€ 134€

147€

APARTMENT (DBL Bedroom + Living room with DBL Sofa bed)

APARTMENT

(DBL bedroom + living room with  DBL Sofa Bed)

Услуга

11.09 – 31.10.2020

01.11 – 20.12.2020
недела-четврток петок и сабота недела-четврток

петок и сабота

Цена по лице во DBL соба

НП

54 59 50

54

DUBLE room

НП

108 118 100

108

TRIPLE room

НП

146 159 135

148

DBL + 1CHD(0-11,99)

НП

108€ 118€ 100€

108€

DBL + 2CHD(0-11,99) (0-2,99)

НП

108€ 118€ 100€

108€

DBL + 2CHD(0-11,99) (3-11,99)

НП

135€ 148€ 125€

135€

TRPL + 1 CHD (0-2,99)

НП

146€ 159€ 135€

146€

TRPL + 1 CHD (3-11,99)

НП

173€ 189€ 160€

173€

ART STUDIO (DBL bed + Open plan living room + Fireplace + Direct garden access)

ART STUDIO

(DBL bed + Open plan  living room + Fireplace + Direct garden access)

Услуга

11.09 – 31.10.2020

01.11 – 20.12.2020
недела-четврток петок и сабота недела-четврток

петок и сабота

Цена по лице во DBL соба

НП

54 59 50

54

DUBLE room

НП

108 118 100

108

SINGLE room

НП

97 106 90

97

DBL + 1CHD(0-2,99)

НП

108€ 118€ 100€

108€

SNG + 1CHD (0-2,99)

НП

97€ 106€ 90€

97€

SNG + 1CHD (3-11,99) (0-2,99)

НП

108€ 118€ 100€

108€

VILLA DUPLEX APARTMENT (2 Floors + 2 Bedrooms (1 DBL & 1 TWIN) 1 Living room (DBL Sofa Bed) 2 Toilets )

VILLA DUPLEX APARTMENT (2 Floors + 2 Bedrooms (1 DBL & 1 TWIN) 1 Living room (DBL Sofa Bed) 2 Toilets )

Услуга

11.09 – 31.10.2020

01.11 – 20.12.2020
недела-четврток петок и сабота недела-четврток

петок и сабота

Цена за соба

**Max 4 ADL + 1 CHD (0-11,99)

НП

141 161 129

145