ASTERA 4*

од37

ASTERA 4*

Тип на сместување 01.12.2018 – 22.12.2018 01.03.2019 – 15.04.2019
ПП
23.12.2018 – 27.12.2018 11.01.2019 – 28.02.2019
ПП
04.01.2019 – 10.01.2019
ПП
28.12.2018 – 03.01.2019
ПП
Лице во 1/2 соба 39.00 € 48.00 € 51.50 € 77.00 €
1/1 соба 50.00 € 62.50 € 74.00 € 108.00 €
Лице во АПП со 1 спална 56.50 € 69.50 € 78.00 € 97.00 €
Лице во АПП со 2 спални 66.50 € 80.00 € 89.00 € 108.00 €
Лице во АПП со 1 спална апартмански дел 53.50 € 67.00 € 75.00 € 94.00 €
Лице во АПП со 2 спални апартмански дел 64.00 € 77.00 € 86.00 € 104.00 €

 

 

Во цената е вклучено:
ноќевање по лице со појадок и вечера
користење на аква парк со базени,сауна,фитнес
интернет
Шатл до Гондолата

Капацитет на сместување:
1/2 соба = 2+1 лице
1/1 соба – 1 лице
АПП со 1 спална – 2+2 лица
АПП со 2 спални – 4+2 лица
АПП со 1 спална (апартмански дел) – 2+2 лица
АПП со 2 спални (апартмански дел) – 4+2 лица

Доплати:
деца до 2,99 – бесплатно
1 дете од 3-12,99 на дополнителен кревет со 2 возрасни – бесплатно
дете 3-12,99 на стандарден кревет – има 50% попуст
2 деца – 3-12,99 со 1 возрасен – секое дете има 50% попуст
2 деца – 3-12,99 со 2 возрасни – првото е бесплатно,а второто има 50% попуст
2 деца – 3-12,99 со 4 возрасни – првото е бесплатно,второто има 50% попуст
возрасен на дополнителен кревет – има 30% попуст

Рани резервации:
15% попуст за резервации до 31.10.2018 и платени до 05.11.2018
10% попуст за резервации до 30.11.2018 и платени до 05.12.2018
Бонуси:
7=5 , 14=10 за период 01.12-22.12.2018 и 01.30-15.04.2019 !
Не се комбинираат попусти со бонуси и доплати и рани резервации !
Туристичка такса:
Туристичка такса – 1 евро од ден по лице