89

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на 200 метри од плажа
12% попуст до 08.12
99

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
50 метри од плажа
12% попуст до 08.12
169

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на плажа / прв ред
12% попуст до 08.12
79

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на сама плажа - прв ред
12% попуст до 08.12
99

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на плажа
12% попуст до 08.12
99

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на 200 метри од плажа
12% попуст до 08.12
89
за 7 ноќевања со превоз
на 100 метри од плажа
12% попуст до 08.12
89

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на плажа / прв ред
12% попуст до 08.12
99

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на 250 метри од плажа
12% попуст до 08.12
89

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на 30 метри од море
12% попуст до 08.12
79

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на 200 метри од море
12% попуст до 08.12
69

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на 50 метри од плажа
12% попуст до 08.12
129

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на сама плажа
12% попуст до 08.12
99

по лице со превоз

за 7 ноќевања со превоз
на 50 метри од плажа
12% попуст до 08.12
59

по лице со превоз

за 7 ноќевањасо превоз
на 150 метри од плажа
12% попуст до 08.12
99

по лице

за 7 ноќевања со автобуски превоз и трансфер
15% попуст до 16.12
169

наем на студио

наем на студио за 7 ноќи
на 100 метри од плажа
15% попуст до 16.12
209

наем на апартман

наем на апартман за 7 ноќи
на 50 метри од плажа
15% попуст до 16.12
539

по лице со појадок и превоз

за 7 ноќевања со појадок и превоз
15% попуст до 16.12
Прикажани 1-19 of 19 резултати . Лето 2023Ресетирај