79

наем на апартман

за 7 ноќевања
200 метри од плажа
- 20 % попуст за уплата до 30.01.2021
89

наем на студио

за 7 ноќевања
на плажа
-15% попуст за уплата до 30.01.2021
59

наем на студуо

за 7 ноќевања
на 5 минути од плажа
-15% попуст за уплата до 30.01.2021
79

наем на студио

за 7 ноќевања
на сама плажа
-15% попуст за уплата до 30.01.2021
69

наем на апартман

за 7 ноќевања
250 метри од плажа
-15% попуст за уплата до 30.01.2021
99

наем на студио

за 7 ноќевања
на 200 метри од море
-12% попуст за уплата до 30.01.2021
79

наем на студио

за 7 ноќевања
на плажа
- 15 % попуст за уплата до 30.01.2021
59

наем на студио

за 7 ноќевања
50 метри од плажа
-15% попуст за уплата до 30.01.2021
59

наем на студио

за 7 ноќевања
150 метри од плажа
- 15 % попуст за уплата до 30.01.2021
Прикажани 1-9 of 9 резултати . Лето 2021Ресетирај