За Нас

Што нудиме

Ние сме Атлантик

Ние сме туристичка агенција со лиценца А која што нудиме...

  • Патувања

  • Летувања

  • Зимувања

  • Хотели

  • Екскурзии

  • Авиобилети

  • Автобуски превоз

  • Патничко осигурување

За Нас

НАШАТА КОМПАНИЈА

е формирана 8ми ноември 2000 година со седиште во Штип. Уште од почетокот на своето постоење Aтлантик е лиценцирана агенција за вршење на туристички дејности со лиценца А.

Т.A „Атлантик“ е една од основачите и воедно членка на СКТМ – Стопанска Комора за туризам на Р.Македонија.

ФИЛОЗОФИЈА

Уште од 1992 год. кога за прв пат започна со работа во туризмот за г-ѓа Мирка Кузмановска, единствениот мотив за проширување на туристичките дестинации беа задоволните клиенти. До ден денес неуморно со целиот наш тим се трудиме да ги задоволиме потребите на потенцијалните туристи и нашата професионалност да биде секогаш на повисоко ниво.

ЦЕЛ

Наша цел е квалитетно и правилно изведување на туристичките аранжмани, посета на интересни дестинации, запознавање на туристите со културата на народите од другите држави и професионалниот однос кон клиентите и деловните партнери во Македонија и Европа.
15640
Задоволни патници
1456
Патувања
200.000+
Хотели
140
Летови
383
Дестинации
Контактирајте не

Спакувајте се и патувајте! Оставете го вашиот план за патување на експертите за туризам!