МАЛТА

од324

МАЛТА

Период

20 Oct - 23 Oct

Времетраење

4 дена 3 ноќевања

Прегледи

109

Бр. Седишта

50
1 ден

20.10 (Петок) СКОПЈЕ – МАЛТА

Состанок на групата на аеродромот во Скопје во 04:45 часот. Полетување за Малта во 06:10 и пристигнување во 07:55 часот. Организиран трансфер и сместување во хотелот. Слободно време за уживање во убавините. Ноќевање.
2 ден

21.10 (Сабота) МАЛТА

Појадок. Можност за факултативна ексурзија (со доплата) или слободен ден за одмор и капење. Ноќевање.
3 ден

22.10 (Недела) МАЛТА

Појадок. Можност за факултативна ексурзија (со доплата) или слободен ден за одмор и капење. Ноќевање.
4 ден

23.10 (Понеделник) МАЛТА – СКОПЈЕ

Појадок. Организиран трансфер до Аеродромот на Малта. Полетување за Скопје во 08:25 часот и пристигнување во 10:10 часот.