ЛУТРАКИ

од50

ЛУТРАКИ

Период

08 Dec - 09 Dec

Времетраење

2 дена 1 ноќ

Прегледи

2462

Бр. Седишта

50
1 ден

08.12.2018 сабота (Скопје Штип – Воден – Лутраки)

Поаѓање од Скопје пред Хотел Вип во договореното време.Поаѓање од Штип пред Нова пошта во договореното време.По граничните формалности на граничниот премин Св.Богородица,заминување кон Воден-познат по прекрасните водопади,разглед на градот и можност за купување на домашни производи. Посета на водопадите.Заминување кон Лутраки.Сместување во хотел. Можност за капење во базените во Лутраки.Ноќевање.
2 ден

09.12.2018 – недела (Лутраки – Скопје – Штип)

Појадок.Можност за капење под отворено небо во природните базени во подножјето на планината Ниџе со минерална топла вода од 37 степени.Во попладневните часови заминување за Македонија.