Копаоник

од160

Копаоник

Период

30 Dec - 02 Jan

Времетраење

4 дена 3 ноќевања

Прегледи

583

Бр. Седишта

50

1 ден

30.12 (Недела)

Состанок на групата од пред Холидеј Ин во 08:00 часот. Поаѓање кон Kопаоник, пристигнување во Брзече-Копаоник,сместување во Хотелот. Ручек. Слободно време за индивидуални активности. Вечера.Ноќевање.
2 ден

31.12 (Понеделник)

Појадок. По појадокот заминување кон скијачките центри на Копаоник и запознавање со нивните убавини, Слободно време за индивидуални активности. Припрема за најлудата ноќ. Свечена вечера со музика и забава до раните утрински часови. Ноќевање.
3 ден

01.01 (Вторник)

Појадок.Индивидуална прошетка во Брзече, за љубителите на белиот спорт и можност за факултативна посета на скијачките центри. Ручек во хотелот.Реприза на 31.12 со Свечена вечера и музика. Ноќевање
4 ден

02.01 (Среда)

Појадок. По појадокот заминување за Македонија. Во вечерните часови пристигнување во Скопје
Термин ► 30.12-02.01.2019
Промо цена:  150€   до   05.09.2018
Ран Букинг:  160€   до   20.11.2018
Регуларна цена: 180 €