Кипар - Авион

од479

Кипар - Авион

Период

05 Mar - 10 Mar

Времетраење

6 дена 5 ноќевања

Прегледи

207

Бр. Седишта

50

Убавите плажи,пријатната клима,луксузните хотели,големиот број на културно

историски споменици  се добра причина да се посети овој восхитувачки остров

 

ПАКЕТ АРАНЖМАН СЕВЕРЕН КИПАР 5НОЌИ6ДЕНА
ХОТЕЛ Кат. Лице во 1/2

1/1

соба

3-то лице во 1/2 БЕБЕ ДЕТЕ ДЕТЕ
Sempati hotel

3* BB

 

 

 

479EUR 585EUR 459EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 280 EUR 6-11,99 425 EUR
3*HB 519EUR 605EUR 489EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 280 EUR 6-11,99 455 EUR
Vuni Palace 5*HB 560 EUR 659 EUR 525 EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 280 EUR 6-11,99 479 EUR
Salamis Bay Conti 5*AL 599 EUR 705 EUR 565 EUR 0-1.99 65 EUR 2-5.99 280 EUR 6-11.99 510 EUR
Cratos Premium Resort 5*FB 799 EUR 989 EUR 695 EUR 0-1.99 65 EUR 2-5.99 280 EUR 6-11.99 569 EUR
Noa ‘s Ark hotel 5*UAL 860 EUR 1.110EUR 768 EUR 0-1,99 65 EUR 2-5,99 280 EUR 6-11,99 N/A
1 ден

05. Март (Понеделник) Скопје - Истанбул – Никозија

Полетување за Никозија од Скопје со Пегасус во 10.35, пристигнување во 14.00 ч, во Истанбулчасот, пристигнување во Никозија во 16.00 часот. Организиран превоз до одбран хотел. Ноќевање.
2 - 5 ден

06 -09 Март Кипар

Престој во одбран хотел.
6 ден

10 Март ( Сабота) Никозија - Истанбул – Скопје

Појадок.Организиран превоз до аеродром.Лет со Пегасус во 06.10 ч.пристигнување во Скопје во 09.55 ч.