ХОТЕЛ СИЛЕКС

од145

ХОТЕЛ СИЛЕКС

Период

31 Dec - 02 Jan

Времетраење

3 дена 2 ноќевања

Прегледи

8844

Бр. Седишта

50

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот Св.Апостол Павле.Хотел Силекс се простира на самиот брег на Охридското Езеро и се наоѓа помеѓу пространството на бистра сина езерска вода и зеленилото на боровата шума низ која поминува шумска уредена патека која Ве води до манастирот Св.Стефан на надморска висина од 720 м.Ваквата локација е одлична можност за соединување на планинскиот и езерскиот туризам.

 

1 Дводневен аранжман 145 евра
2 Триденевен аранжман 165 евра