ХОТЕЛ МЕТРОПОЛ

од149

ХОТЕЛ МЕТРОПОЛ

Период

29 Dec - 02 Jan

Прегледи

8845

 

      ХОТЕЛ

 МЕТРОПОЛ 4*

3 НОЌИ СО      ПОПУПАНСИОН 4 НОЌИ СО ПОПУПАНСИОН
149 € 179 €

 

 

 

  • Цената е изразена по лице за сместување на минимум 2 лица во соба со вклучена туристичка такса и ДДВ.
  • За сместување сам во соба, доплатата е +50% на аранжман.
  • Трет креверт во соба со попуст – 20% на аранжман.
  • Едно дете до 10 год. на трет кревет со попуст од – 40%.
  • Прослава со музика на 31.12.2018 г. 01.01.2019 г. со послужување на вечерата.Останатите пансионски оброци се на база на шведска маса.
  • За вечера на 31.12.2018 г. има сбечено мени и вклучен пакет пијалоци со неограничена консумација. (Ракија,вино на точење (бело/црвено),пиво,минерална вода и разни сокови)